2011. december 21., szerda

LinkSys - Cisco WIFI router (WRT54G V1) - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy vezetéknélküli router!  Linksys by Cisco WRT54G V1  nagysebességű és nagy távolságú router.  
Leírással, telepítő cd-vel, tokkal, dobozzal! Újszerű állapotban!
Leírás:
Netezzen, játsszon, dolgozzon vezetékek okozta kötöttségek nélkül
-„ Mindent az egyben" internet-megosztó Router, 4-port Switch, és Wireless-G (802. 11g) Access Point
- Megosztja az internet csatlakozást és más erőforrásokat vezetékes Ethernet és Wireless-G és -B eszközökkel 
- Nyomógombos beállítás, mely egyszerűvé és biztonságossá teszi a vezeték nélküli hálózat beállítását 
- Fejlett biztonság: Wi-Fi Protected AccessTM 2 (WPA2), vezeték nélküli MAC cím szűrés, erős SPI tűzfal
Részletek:
A Linksys Wireless-G Szélessávú Router igazából három eszköz egyben. Először is Wireless Access Point, ami lehetővé teszi a szélsebes Wireless-G (802. 11g @ 54Mbps) és Wireless-B (802. 11b @ 11Mbps) eszközök a hálózathoz adását. Ezen kívül egy 4-portos full-duplex 10/100 Switch a vezetékes Ethernet eszközöket összekötendő. Közvetlen négy PC csatlakoztatása, vagy több hub és switch csatlakoztatása, hogy egy olyan nagy hálózatot hozzon létre, amekkorára Önnek szüksége van. Végül a router funkció összeköti az összes funkciót, így az egész hálózaton megosztható lesz a gyors kábeles vagy DSL kapcsolat.
Amint gépei csatlakozva vannak a routerhez és az internethez, tudnak egymással kommunikálni, fájlokat és erőforrásokat megosztani. Összes gépe képes nyomtani a közös nyomtatón, legyen az bárhol a lakásban. Számítógépei bármilyen fájlt megoszthatnak egymással. Tartsa zenéit egy gépen, és hallgassa őket bármelyiken! Rendszerezzre a családi fotókat egy gépen, így leegyszerűsítve a keresést, és megkönnyítve a biztonsági mentések létrehozását. Használja ki egy másik gépen lévő szabad helyet, ha az egyiken kezd betelni a merevlemez.
Az új „ Wi-Fi védett telepítés" könnyűvé teszi vezeték nélküli eszközeinek beállítását. Csak nyomja meg a gombot a routeren és a másik eszközön, amin aktív a „ Wi-Fi védett telepítés" és automatikus létrehoz egy WPA2 kapcsolatot, ami védi adatait és személyes dolgait, akár 256-bites ipari szintű titkosítással. A router működhet DHCP szerverként, erős SPI tűzfala van, hogy védje számítógépét a behatolók és a legtöbb ismert internetes támadás ellen. Támogatja a VPN pass-trough-t, és beállítható, hogy szűrje belső felhasználük internet elérését. Speciális beállítások érhetők el a webes kezelőfelületen.
A Linksys Wireless-G Szélessávú Routerrel az Ön otthoni vagy üzleti hálózatának középpontjában, megoszthatja gyors internet elérését, fájljait, nyomtatóit, multiplayer játékait gyorsan, rugalmasan, biztonságosan és egyszerűen!
A termékhez tökélestesen passzoló USB adapter is megtalálható kínálatomban!
Villám ár nincs, amennyiénél megáll a licit, annyiért vihető a termék!
GLS szállítja a terméket, melynek díja 500 Ft! Személyes átvétel Esztergomban.
A félreértések és tévedések elkerülése érdekében mindig a vásárlás előtt kérdezz!
Cseretermékek nem érdekesek a számomra.
Számítógéppel dolgozom egész nap, így gyorsan tudok reagálni a kérdésekre, gyors kapcsolatfelvételt tudok biztosítani az árverés lezárásakor.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 19:00
. LinkSys - Cisco WIFI router (WRT54G V1) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése