2011. április 24., vasárnap

Ekler Andrea: Pályatükrök - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! PályatükrökA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
A kortárs magyar irodalom fiatalabb, de az irodalmi életben már határozott hellyel, karakterrel bíró alkotóit - Nagy Gábor, L. Simon László, Lackfi János, Szentmártoni János, Térey János, Győrffy Ákos, Szabó Tibor Benjámin, Falusi Márton, Rózsássy Barbara, Szálinger Balázs, Orbán János Dénes, György Attila, Lövétei Lázár László, Király Farkas, László Noémi, Karácsonyi Zsolt, Nagy Koppány Zsolt, Király Zoltán, Iancu Laura, Csender Levente - mutatja be a nagyalakú, igényes kialakítású kötet. A szerzőkről készült jó minőségű fekete-fehér fotókkal kísért öt-tíz oldalas, szakszerű, elmélyült, sok idézetet is hozó pályarajzok jó segítséget nyújtanak az olvasónak, hogy elhelyezzék a bemutatott alkotókat a kortárs irodalom folyamataiban, felvillantják a rájuk jellemző beszédmódokat, költői szerepeket, alaphelyzeteket, felidézik jelentkezésüket, ismertetik legfontosabb műveiket, köteteiket, azok visszhangját. A kötet végén rövid életrajzi összefoglaló található bibliográfiával, a kiadványt végül Bakos Zoltán egész oldalas, kiváló minőségű színes portréfotói zárják. A kortárs magyar irodalmat bemutató nagyobb gyűjteményekben érdemes elhelyezni. ISBN: 978-963-9593-90-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-04-27 12:30
. Ekler Andrea: Pályatükrök - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése